wie
Koken is mijn taal, vanuit een persoonlijke beleving assembleer ik smaken tot een geheel waar het product centraal staat. Het is de ambachtelijke benadering van eerlijk voedsel waar ik van hou. Net om die reden werk ik graag samen met locale bioboeren en verwerk enkel dieren die met de juiste en zorg zijn grootgebracht. s t u d i e s Interieurvormgeving, Thomas More, Mechelen Koksopleiding, Ter Duinen, Koksijde w e r k Pastorale 2006 - 2008: Sous-chef Belgocatering 2008 - 2010: Gerant - Directie chef Maarten Van Essche kookt: sinds 2008 : eigenaar / chef Meteor: sinds 2013 co-founder / co-owner Radar 2014: eigenaar / chef De Zwaan 2014-2015: eigenaar / chef Les Petits Ruisseaux 2015: eigenaar / chef Wilder at the Villa 2017-2018: eigenaar / chef Magma sinds 2019 : eigenaar / chef s t a g e Rene Redzepi: Noma, Kopenhagen Peter Goossens: Hof van Cleve, Kruishoutem Alain Ducasse: Bar et Boeuf, Monaco i n s p i r a t i e s Michael Pollan Philliphe Golino Jonathan Safran Foer Wes Anderson Anders Thomas Jensen Magnus Nilsen Kobe Desramault MAD Foodcamp v r i e n d e n Floris Van Looy associé bij Meteor, all-round hulp & kritisch luisteraar Webwave Gijs Van Essche mijn broer, online communicatie en website .maet.werk. Jo Deneyer praktische hulp bij technische problemen Tine Claerhout Photography Tine Claerhout schone beelden, beeld schoon Daniel Verschelden Orange lemon & Doffice: stoelen & design